Vacature – Bouwkundige Ingenieur – | 3D | BIM

Sta jij graag met twee benen in de praktijk en wil jij graag werken aan bijzondere projecten?

Ben je iemand die graag dingen uitzoekt en vindt je bouwkundige werken en metselwerk interessant. Heb je een grote interesse voor innovaties en werk je graag projectmatig. Wij zijn op zoek naar zo’n nieuwsgierig iemand.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalig bedrijf met een gemoedelijke en amicale sfeer. Met projecten ben je als collega’s met elkaar betrokken maar je bent tevens ook zelfstandig bezig. Verder bouwen we ervaring op en leren we van elkaar door middel van feedback, overleg en troubleshooting.

Van onze nieuwe collega verwachten wij:

  • Net of niet te lang geleden afgestudeerd (bij voorkeur HBO bouwkunde);
  • 3D en BIM ervaring met AutoCAD en Revit;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een zelfstandige werker;
  • Een teamspeler;
  • Consequent en gestructureerd kunnen werken;
  • Het goed kunnen schrijven van teksten;
  • Leergierig.

Werkzaamheden binnen het bedrijf
Binnen het bedrijf wordt er over het algemeen projectmatig gewerkt. De werkzaamheden in projecten zijn onafhankelijk advieswerk op basis van regels/normering/wetgeving en ervaring. Verder focus je je vooral op toekomst en innovatie gericht werk en 3D tekenwerk. Bij het uitwerken van de projecten wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht, waarbij dit ook geldt voor de contacten met de klant of andere betrokken partijen. Het betreft een fulltime baan van 40 uur per week.

Het Bedrijf
Wij zijn een bedrijf dat zich vooral richt op metselwerk. Metselwerk is geen vakgebied dat bij andere advies- of ingenieursbureaus deel uitmaakt van hun advieswerkzaamheden. Ook in opleidingen wordt er geen tot heel weinig aandacht aan besteed en toch komt iedere bouwkundige ermee in aanraking in de praktijk. Wij hebben er ons specialisme van gemaakt, waarbij vanuit alle mogelijke invalshoeken metselwerk geadviseerd kan worden.

Naast het uitwerken en begeleiden van gebruikelijke bouwprojecten, zijn wij veel betrokken bij bijzondere en innovatieve projecten. Wij doen er ook alles aan om metselwerk naar het digitale tijdperk te brengen, waarvan o.a. robotisering en 3D printen deel uitmaken.

Interesse?
Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar:

harrie@vekemans.nl – Harrie Vekemans

Hier kun je ook altijd terecht voor meer informatie of vragen.

Share

Steffie

Metselwerk Adviseur bij Metselwerk Adviesbureau Vekemans

Dit vind je misschien ook leuk...