Strandresidentie Cadzand-Bad

  • arcas-1
  • arcas-2
  • arcas-3
  • arcas-4

Het project Strandresidentie Cadzand-Bad is een ontwerp van Arcas Architecten en wordt gebouwd door Aannemersbedrijf van der Poel Terneuze.

Het bestaande Strandhotel aan Boulevard de Wielingen wordt uitgebreid en er worden 62 appartementen en een ondergrondse parkeergarage bijgebouwd. Daarnaast wordt het hotel voorzien van nieuwe faciliteiten zoals een ontbijtzaal en een zwembad. Het gebouw is ontworpen door Arcas Architecten, het ontwerp van de constructie is verzorgd door Bartels. Naast de omvang van het project is met name de ligging uitzonderlijk, namelijk boven op de duinen. Zodra de kelder gereed is zal er gestart worden met de bovenbouw. Het nieuwe appartementencomplex telt straks 7 bouwlagen met een toren van 11 bouwlagen.

Het metselwerk in dit project wordt verankerd in snelbouw blokken en door de grote openingen en verspringingen in het gebouw verdient het metselwerk extra aandacht. Hiervoor zijn wij gevraagd mee te kijken vanaf de voorbereidende fases van de bouw. Wat overigens altijd onze voorkeur heeft.

Voor meer info houd de site in de gaten.

Beeldmateriaal Arcas Architecten

Share

Steffie

Metselwerk Adviseur bij Metselwerk Adviesbureau Vekemans

Dit vind je misschien ook leuk...