16IB2MAC en paper/presentatie

Zoals aangegeven zijn wij als kantoor de afgelopen week naar de 16IB2MAC in Padova, Italië geweest. Hierdoor zijn wij een week niet telefonisch bereikbaar geweest en tevens beperkt bereikbaar via de mail. Natuurlijk werken wij deze week hard om alle openstaande vragen, mails en voicemail berichten te beantwoorden.

 

Oscar Arce (Productos de Concreto, Costa Rica), Felix de Bever (Omnicol, België) en Harrie Vekemans (Adviesbureau Vekemans) hebben voor deze conferentie de volgende paper geschreven en gepresenteerd tijdens de conferentie: “How modularity, block size and thin layer mortar can lead to higher productivity and sustainable constructions”.

Voor meer informatie over deze paper/presentatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Tijdens de conferentie hebben wij kennis genomen van de laatste stand van zaken op het gebied van onderzoek, ontwikkelingen en innovaties op het gebied van metselwerk. Er waren meer dan 40 landen vertegenwoordigd tijdens de conferentie en meer dan 300 papers, deelnemers en aanmeldingen.

Wij hebben nieuwe contacten opgedaan en natuurlijk oude aangehaald tijdens deze dagen. Al met al, een geslaagde conferentie.

Share

Steffie

Metselwerk Adviseur bij Metselwerk Adviesbureau Vekemans

Dit vind je misschien ook leuk...